+31 (0)85 489 43 43 [email protected]

Agile® Team-Coach Experience (info)

Zit je vol goede ideeën..

..voor verbeteringen in je team, maar durf je het heft niet in eigen hand te nemen? Zie je door alle methode-, framework-, model- en andere publicatiebronnen het bos niet meer? Wil je meer lol in je werk, betere resultaten en daardoor meer waardering voor je werk? Wil je met jouw team het verschil maken? Dan is dit de training voor jou!

AgilePM-logo

Trainingen – Consultancy – Boeken

“De waarde van een opleiding is niet het leren van vele feiten, maar het trainen van het brein om na te denken” – Albert Einstein

Z

Tweedaagse training

De Team-Coach Experience is een tweedaagse training. In deze training delen we onze passie voor het creëren van een omgeving waarin talenten van mensen in teamverband tot bloei komen. Zelf hebben we aan den lijve ondervonden hoe lastig het is om teamleren voor elkaar te krijgen. De hindernissen liepen uiteen van onzichtbaar schrikdraad en managers onder druk tot gefrustreerde medewerkers en initieel uitblijvende resultaten.

Z

Rode draad

Onze zoektocht leverde één rode draad op: je leert alléén een lerend team te zijn door als lerend team te handelen. De grootste uitdaging daarbij is de drive om te verbeteren levend te houden, ook al zijn er af en toe tegenslagen en lijkt de omgeving tegen te werken. De training biedt hiertoe een uitgebalanceerde mix van theorie, praktijk en reflectie die je kijk op teamleren voorgoed zal veranderen.

Z

Aanpak

Met de praktische aanpak uit deze training leer je hoe jouw team in vijf steeds terugkerende stappen continu leert en verbetert. Je maakt kennis met modellen en werkvormen. De modellen geven inzicht in de richting van de benodigde verandering. Je leert welke werkvormen je waar, wanneer inzet. Hiermee zet en hou je de benodigde verandering in gang. Niet alleen beginnende maar ook ervaren leidinggevenden, coaches en facilitators hebben veel aan deze aanpak.

Z

Programma

 • Kennismaking en Teamvorming.
 • Ervaren hoe het 5-stappenplan werkt.
 • Oefenen met teamleren.
 • Oefenen met twee werkvormen naar keuze.
 • Oefenen met feedback geven.

ONZE VISIE, JOUW RESULTAAT

Een vak leer je niet alleen uit een boek of in een klaslokaal. Je leert het vooral door te doen en te leren van je fouten en ervaringen. Daarom zet Symbision Academy meerdere middelen in om mensen het vak van project- programma- of portfoliomanagement te leren.

Afhankelijk van de gekozen training, kan je een combinatie tegenkomen van examentrainers, apps, boeken, simulaties, praktijkvoorbeelden, zelfstudies, coaching (ook op locatie) en een veilige omgeving waarin mensen hun ervaringen kunnen delen en opdoen.

DOELGROEP & RESULAAT

Doelgroep

Onze tweedaagse training Team-Coach Experience richt zich op iedereen die in teamverband tot betere resultaten wil komen. De training geeft een helder stappenplan voor het op gang brengen en houden van een continu verbeterproces dat wordt gedreven door het team zelf.

Resultaat

Na het volgen van deze training ben je in staat om:

 • De aandachtsgebieden die nodig zijn om tot betere teamresultaten komen toe te lichten.
 • Hulpmiddelen te vinden en toe te passen om je team steeds weer met een nieuwe bril naar hun eigen functioneren te laten kijken.
 • Eigenaarschap voor de eigen werkwijze binnen je team te vergroten.
 • Uit te dragen wat het belang van autonomie is en hoe dit te stimuleren.

Agile® TRAININGEN EN BOEKEN

[product_category per_page="8" orderby="popularity" columns="4" category=""]
Jannis de Visser

Jannis de Visser

Project Manager, ASML

“Mijn training bij Symbision Academy bleek niet alleen rijk aan theoretische kennis, maar vooral ook veel praktisch inzicht te bieden. Het heeft me beter voorbereid op de praktijk dan ik vooraf had verwacht.”

Info over..

 • Training op maat?
 • Training bij jou op locatie?
 • Liever op een van onze locaties?
 • Projecten voortaan beter doen?
 • Bestaand project redden?

We staan je graag te woord en onze koffie smaakt uitstekend!

Tijden

09:00 / 18:00

Bel

+31 (0)85 489 43 43

Bezoek

Maanlander 47
3824 MN Amersfoort

CONTACT