+31 (0)85 489 43 43 [email protected]

Coaching & Intervisie

Begeleiding
Coaching door Symbision Academy staat voor het begeleiden van teams of individuen binnen organisaties op het gebied van project-, programma- & portfoliomanagement. Doel is om jouw aanwezige talenten verder te ontwikkelen of nieuwe vaardigheden aan te leren.
Vraag om de mogelijkheden!

Trainingen – Consultancy – Boeken

 

  • Klassikaal, online of beide
  • Bij jou, bij ons of beide
  • Volledig op maat
INHOUD
Zelfbewust, authentiek en autonoom
Coaching maakt je meer zelfbewust, authentiek en autonoom. Met de juiste gevoeligheid voor de context waarin je werkt. Je krijgt meer regie over je persoonlijke ontwikkeling en leert je potentieel volledig te benutten. Symbision Academy maakt voor haar coaching trajecten gebruik van zeer ervaren project,- programma- of portfoliomanagers die ook op het gebied van coaching en begeleiding hun sporen hebben verdiend.
Deskundigheid bevorderen

Intervisie is een professionele uitwisseling tussen medewerkers die werkzaam zijn in hetzelfde vakgebied. Het doel is de deskundigheid van de betrokkenen te bevorderen en de kwaliteit van het werk te verbeteren. Daarbij is de professionele ontwikkeling van de deelnemers een onderdeel. Symbision Academy kan de begeleiding van een intervisiegroep op zich nemen.

Tijdelijke inspanning, blijvend resultaat
Dit doen wij tijdelijk want het is immers de bedoeling dat de organisatie dit op een gegeven moment zelf gaat doen. Door Symbision Academy de begeleiding te laten doen zorgen wij ervoor dat de deelnemers leren de juiste open vragen te stellen, de antwoorden te analyseren en te adviseren. Dit versterkt tevens het lerend vermogen van de organisatie als een geheel.
Symbision Academy in 2+ minuten
SHOP VOOR TRAININGEN EN BOEKEN
[product_category per_page="8" orderby="menu_order" columns="4" category=""]

ONZE VISIE, JOUW RESULTAAT

Een vak leer je niet alleen uit een boek of in een klaslokaal. Je leert het vooral door te doen en te leren van je fouten en ervaringen. Daarom zet Symbision Academy meerdere middelen in om mensen het vak van project- programma- of portfoliomanagement te leren.

Afhankelijk van de gekozen training, kan je een combinatie tegenkomen van examentrainers, apps, boeken, simulaties, praktijkvoorbeelden, zelfstudies, coaching (ook op locatie) en een veilige omgeving waarin mensen hun ervaringen kunnen delen en opdoen.

Jannis de Visser

Jannis de Visser

Project Manager, ASML

“Mijn training bij Symbision Academy bleek niet alleen rijk aan theoretische kennis, maar vooral ook veel praktisch inzicht te bieden. Het heeft me beter voorbereid op de praktijk dan ik vooraf had verwacht.”

Info over..

  • Training op maat?
  • Training bij jou op locatie?
  • Liever op een van onze locaties?
  • Projecten voortaan beter doen?
  • Bestaand project redden?

We staan je graag te woord en onze koffie smaakt uitstekend!

Tijden

09:00 / 18:00

Bel

+31 (0)85 489 43 43

Bezoek

Maanlander 47
3824 MN Amersfoort

CONTACT