+31 (0)85 489 43 43 [email protected]

Examens

Internationaal erkend
Er zijn verschillende manieren om examen te kunnen doen waarmee een internationaal erkend certificaat behaald kan worden. Het certificaat gebruik je om jouw kennis aantonen. Je kan na de meeste trainingen op twee manieren examen afleggen: schriftelijk (op locatie) en online. Beide manieren hebben hun eigen voordelen.
Vraag om de mogelijkheden!

Trainingen – Consultancy – Boeken

 

  • Klassikaal, online of beide
  • Bij jou, bij ons of beide
  • Volledig op maat
INHOUD
Schriftelijk
Het schriftelijke examen is op verschillende locaties in Nederland af te nemen. Wij bieden het examen ook in-company aan. Dan komt er een examinator naar de afgesproken locatie om het examen af te nemen. Dit is interessant als je een groepje mensen hebt die allemaal examen willen doen.
Online

Er zijn verschillende mogelijkheden om online examen te doen afhankelijk van het examen dat jij wilt doen. Er zijn online examens waarbij je naar een website gaat en het examen kan doen (scrum.org examens). Er zijn ook examens, ProctorU, waar je via jouw computer die over een webcam moet beschikken examen kan doen. Er kijkt dan een examinator online mee op jouw computer.

SHOP VOOR TRAININGEN EN BOEKEN
[product_category per_page="12" orderby="menu_order" columns="4" category=""]

ONZE VISIE, JOUW RESULTAAT

Een vak leer je niet alleen uit een boek of in een klaslokaal. Je leert het vooral door te doen en te leren van je fouten en ervaringen. Daarom zet Symbision Academy meerdere middelen in om mensen het vak van project- programma- of portfoliomanagement te leren.

Afhankelijk van de gekozen training, kan je een combinatie tegenkomen van examentrainers, apps, boeken, simulaties, praktijkvoorbeelden, zelfstudies, coaching (ook op locatie) en een veilige omgeving waarin mensen hun ervaringen kunnen delen en opdoen.

Jannis de Visser

Jannis de Visser

Project Manager, ASML

“Mijn training bij Symbision Academy bleek niet alleen rijk aan theoretische kennis, maar vooral ook veel praktisch inzicht te bieden. Het heeft me beter voorbereid op de praktijk dan ik vooraf had verwacht.”

Info over..

  • Training op maat?
  • Training bij jou op locatie?
  • Liever op een van onze locaties?
  • Projecten voortaan beter doen?
  • Bestaand project redden?

We staan je graag te woord en onze koffie smaakt uitstekend!

Tijden

09:00 / 18:00

Bel

+31 (0)85 489 43 43

Bezoek

Maanlander 47
3824 MN Amersfoort

CONTACT