+31 (0)85 489 43 43 [email protected]

Introductieworkshop en boekpresentatie: “Praktisch op weg naar Teamresultaat” (17 september)

Slagingspercentages

Consistent hoog

Moderne tools

Apps, CBT's en meer

Jouw resultaat

Ons hoogste doel

Voor jou

Zit je vol goede ideeën voor verbeteringen in je team, maar durf je het heft niet in eigen hand te nemen? Zie je door de Agile, Scrum, Lean bomen het bos niet meer? Wil je meer lol in je werk, betere resultaten en daardoor meer waardering voor je werk? Wil je het verschil maken in jouw organisatie? Dan is dit boek geschreven voor jou.

PoW

Met de praktische aanpak uit dit boek leer je hoe jouw team in vijf steeds terugkerende stappen continu leert en verbetert. Je maakt kennis met modellen om de benodigde mindset te snappen en werkvormen om de verandering op gang te brengen en te houden. Niet alleen beginnende maar ook ervaren leidinggevenden, coaches en facilitators hebben veel aan deze aanpak. Ondersteunende materialen zijn te downloaden van de website bij dit boek: praktischopweg.nl.

Lerend team

De auteurs delen in dit boek hun passie voor het creëren van een omgeving waarin talenten van mensen in teamverband tot bloei komen. Zelf hebben ze aan den lijve ondervonden hoe lastig het is om teamleren voor elkaar te krijgen. De hindernissen liepen uiteen van onzichtbaar schrikdraad en managers onder druk tot gefrustreerde medewerkers en initieel uitblijvende resultaten.

Hun zoektocht leverde één rode draad op: je leert alléén een lerend team te zijn door als lerend team te handelen. De grootste uitdaging daarbij is om de drive om te verbeteren levend te houden, ook al zijn er af en toe tegenslagen en lijkt de omgeving tegen te werken. Dit boek biedt hiertoe een uitgebalanceerde mix van theorie, praktijk en reflectie die je kijk op teamleren voorgoed zal veranderen.

Boekpresentatie

Het boek is vanaf 17 september bestelbaar op mijnmanagementboek.nl. Wil je de eerste levering van het boek (hardcover) direct ontvangen en kennis maken met de kracht van de werkvormen in het boek. Kom dan naar onze boekpresentatie en ervaar zelf hoe het werkt. 

Details

Programma

 • Inloop vanaf 9:30, ontvangst met koffie.
 • 10:00 start workshop.
 • Ervaren hoe het model werkt.
 • 2 werkvormen uitproberen.
 • 13:00 lunch inclusief signeren boek.
 • 14:00 afronding.

Wanneer

17 september van 09:30 tot 14:00 uur.

Waar

Symbysion Academy, Office Today
Amersfoortsestraat 124d
3769 AN Soesterberg
Het is het achterste gebouw

Kosten(loos)

 • De workshop ter waarde van € 155,- bieden we gratis aan voor iedere aanmelder.
 • De eerste 24 aanmelders kopen het boek met € 5,- korting. Normale prijs € 25,- per stuk.
 • Let op: Wie op locatie het boek wil kopen, er is geen PIN mogelijkheid.
 • Wie het boek achteraf online bestelt betaalt € 2,50 verzendkosten.

Parkeren

De locatie is makkelijk te bereiken met de auto, er zijn voldoende parkeermogelijkheden op het terrein achter het gebouw.

Openbaar vervoer

 • Vanaf station Amersfoort, bus 52 richting Utrecht Centraal en dan uitstappen bushalte Bethanie/Hebron, Soesterberg. Van daaruit is het nog 2 minuten lopen.
 • Vanaf station Zeist, bus 56 richting Amersfoort en dan uitstappen bushalte Bethanne/Hebron, Soesterberg. Van daaruit is het nog 2 minuten lopen.

Aanmelden & Persoonlijk contact

Neem rechtstreeks contact op met Linda Dorlandt om je aan te melden. Wij houden van een persoonlijke benadering.

Afmelden

We vernemen het graag van je, als blijkt dat je er onverwacht toch niet bij kan zijn. Jouw plek aan iemand anders overdragen mag ook.

Hoe kunnen wij jou het beste helpen?

+31 (0)85 489 43 43

Amersfoortsestraat 124d

Soesterberg 3769AN