+31 (0)85 489 43 43 [email protected]

Klassikale trainingen

Altijd actueel
Wij vinden het erg belangrijk dat deelnemers opgedane kennis ook kunnen toepassen. Daarom zijn onze trainingen voorzien van actuele oefeningen uit de praktijk. Klassikale trainingen worden door Symbision Academy op een drietal manieren verzorgd..
Vraag om de mogelijkheden!

Trainingen – Consultancy – Boeken

 • Klassikaal, online of beide
 • Bij jou, bij ons of beide
 • Volledig op maat
INHOUD
Klassikale trainingen
Klassikale trainingen
Incompany training

Al onze klassikale trainingen worden ook op incompany basis bij jou op locatie verzorgd. Bij deze cursusvorm wordt de cursus voor je organisatie gegeven op nagenoeg elke gewenste locatie, op de wijze die voor jou en je collega’s het beste uitkomt.

Een incompany cursus biedt je vele voordelen

 • De cursusinhoud is flexibel en kan desgewenst voor je organisatie op maat worden gemaakt.
 • Je bespaart op reistijd en reiskosten voor de deelnemers door zelf de locatie te bepalen.
 • Je bepaalt in overleg met ons de optimale grootte van de groep(en).
 • Alle deelnemers zijn uit dezelfde organisatie afkomstig waardoor er organisatie specifieke zaken kunnen worden behandeld.
Open rooster training

Veel van onze trainingen kunnen ook gevolgd worden op een locatie van ons. Deelnemers kunnen zich hiervoor inschrijven en zitten met andere deelnemers uit (meestal) andere organisaties in dezelfde training. De trainer zal aan het begin van de training afstemmen wat de behoeftes van de verschillende de deelnemers zijn en hier tijdens de training, indien mogelijk, rekening mee te houden.

Masterclass
Met een Masterclass aan Symbision Academy krijgt je in korte tijd een verdieping over een bepaald onderwerp. Een Masterclass kenmerkt zich door een korte nominale studieduur van maximaal 6 tot 9 maanden. Daarnaast hebben Masterclasses van Symbision Academy een sterk doelgerichte benadering op HBO of academisch niveau. Medecursisten zijn vaak collega’s uit jouw eigen vakgebied. Zo kan je als bijkomend voordeel een netwerk opbouwen van waardevolle contacten uit het bedrijfsleven.
Online (zelf)studies
Alle zelfstudies (Computer Based Trainings) van Symbision Academy voldoen aan de hoogste internationale normen en zijn geaccrediteerd door exameninstituten zoals APMG en IPMA. Ze zijn opgebouwd uit een theorie module waarin de theorie wordt uitgelegd aan de hand van tekst, video’s, presentaties en voorbeelden.
SHOP VOOR TRAININGEN EN BOEKEN
[product_category per_page="12" orderby="menu_order" columns="4" category=""]

ONZE VISIE, JOUW RESULTAAT

Een vak leer je niet alleen uit een boek of in een klaslokaal. Je leert het vooral door te doen en te leren van je fouten en ervaringen. Daarom zet Symbision Academy meerdere middelen in om mensen het vak van project- programma- of portfoliomanagement te leren.

Afhankelijk van de gekozen training, kan je een combinatie tegenkomen van examentrainers, apps, boeken, simulaties, praktijkvoorbeelden, zelfstudies, coaching (ook op locatie) en een veilige omgeving waarin mensen hun ervaringen kunnen delen en opdoen.

Jannis de Visser

Jannis de Visser

Project Manager, ASML

“Mijn training bij Symbision Academy bleek niet alleen rijk aan theoretische kennis, maar vooral ook veel praktisch inzicht te bieden. Het heeft me beter voorbereid op de praktijk dan ik vooraf had verwacht.”

Info over..

 • Training op maat?
 • Training bij jou op locatie?
 • Liever op een van onze locaties?
 • Projecten voortaan beter doen?
 • Bestaand project redden?

We staan je graag te woord en onze koffie smaakt uitstekend!

Tijden

09:00 / 18:00

Bel

+31 (0)85 489 43 43

Bezoek

Maanlander 47
3824 MN Amersfoort

CONTACT