+31 (0)85 489 43 43 [email protected]

Lean Six Sigma™ Yellow-, Orange-, Green- en Black Belt (info)

Procesverbeteringstechniek

Lean Six Sigma is de meest gebruikte procesverbeteringstechniek van dit moment. En dat is niet voor niets. De succesformule van Toyota (Lean) is gecombineerd met de op statistiek gebaseerde Amerikaanse aanpak (Six Sigma). Bekijk onze Yellow-, Orange-, Green- en Blackbelt trainingen.

Trainingen – Consultancy – Boeken

  • Klassikaal, online of beide
  • Bij jou, bij ons of beide

Vraag ons om de mogelijkheden!

INHOUD

Yellow Belt

De Yellow-Belt-training is een eerste kennismaking met deze methode, op Awareness-niveau. De training sluit af met een examen, gericht op het internationaal erkende APMG-certificaat.

Na afloop van de training heb je brede kennis van het totale speelveld van Lean Six Sigma en kun je in verbeterprocessen deelnemen op Yellow Belt-niveau. Direct aansluitend wordt het examen afgenomen, dat leidt tot het internationaal erkende Yellow Belt-certificaat van de vermaarde APMG Group.

Orange Belt

De Orange-Belt-training is uitgebreide eerste kennismaking met deze methode, op Foundation-niveau. De training sluit af met een examen,  gericht op het internationaal erkende APMG-certificaat.

Na afloop van de training heb je brede kennis van het totale speelveld van Lean Six Sigma en kunt overzichtelijke verbeterprojecten zelfstandig leiden. Direct aansluitend wordt het examen afgenomen, dat leidt tot het internationaal erkende Yellow Belt-certificaat van de vermaarde APMG Group.

Green Belt

De Green Belt-training is een verdieping in deze methode, op Practioner-niveau. De training sluit af met een examen,  gericht op het internationaal erkende APMG-certificaat.

Na afloop van de training kan je Lean Six Sigma technieken toepassen en hiermee verbeterprocessen leiden op Green Belt-niveau. Direct aansluitend wordt het examen afgenomen, dat leidt tot het internationaal erkende Green Belt-certificaat van de vermaarde APMG Group. Om gecertificeerd te kunnen worden, moet de kandidaat 2 projecten op Green Belt-niveau succesvol hebben afgerond met een besparing van elk minimaal 50.000 euro.

Black Belt

De Black Belt-training is een verdieping in deze methode, op Expert-niveau. De training sluit af met een examen,  gericht op het internationaal erkende APMG-certificaat.

Na afloop van de training kunt strategische verbeterprocessen leiden op Black Belt-niveau. Direct aansluitend wordt het examen afgenomen, dat leidt tot het internationaal erkende Black Belt-certificaat van de vermaarde APMG Group.

Om gecertificeerd te kunnen worden, moet de kandidaat 2 projecten op Black Belt-niveau succesvol hebben afgerond met de daar bij horende voorwaarden.

ONZE VISIE, JOUW RESULTAAT

Een vak leer je niet alleen uit een boek of in een klaslokaal. Je leert het vooral door te doen en te leren van je fouten en ervaringen. Daarom zet Symbision Academy meerdere middelen in om mensen het vak van project- programma- of portfoliomanagement te leren.

Afhankelijk van de gekozen training, kan je een combinatie tegenkomen van examentrainers, apps, boeken, simulaties, praktijkvoorbeelden, zelfstudies, coaching (ook op locatie) en een veilige omgeving waarin mensen hun ervaringen kunnen delen en opdoen.

Jannis de Visser

Jannis de Visser

Project Manager, ASML

“Mijn training bij Symbision Academy bleek niet alleen rijk aan theoretische kennis, maar vooral ook veel praktisch inzicht te bieden. Het heeft me beter voorbereid op de praktijk dan ik vooraf had verwacht.”

Info over..

  • Training op maat?
  • Training bij jou op locatie?
  • Liever op een van onze locaties?
  • Projecten voortaan beter doen?
  • Bestaand project redden?

We staan je graag te woord en onze koffie smaakt uitstekend!

Tijden

09:00 / 18:00

Bel

+31 (0)85 489 43 43

Bezoek

Maanlander 47
3824 MN Amersfoort

CONTACT