+31 (0)85 489 43 43 [email protected]

Online (zelf)studies / CBT

Accreditatie & Kwaliteit
Alle zelfstudies (Computer Based Trainings) van Symbision Academy voldoen aan de hoogste internationale normen en zijn geaccrediteerd door exameninstituten zoals APMG en IPMA. Ze zijn opgebouwd uit een theorie module waarin de theorie wordt uitgelegd aan de hand van tekst, video’s, presentaties en voorbeelden.
Vraag om de mogelijkheden!

Trainingen – Consultancy – Boeken

 

  • Klassikaal, online of beide
  • Bij jou, bij ons of beide
  • Volledig op maat
INHOUD
ExamTrainer™
De ExamenTrainer is ingegrepen bij alle zelfstudies met een officiële certificering. Hiermee kan je oefenen met examenvragen. De ExamenTrainer houdt exact bij wat je scoort op de verschillende examenonderwerpen zodat jij precies kan zien wat je nog extra moet oefenen en wat je al goed begrepen hebt.
Zes maanden

Je krijgt toegang tot onze zelfstudie voor 6 maanden. Dit geeft jou voldoende tijd om het onderwerp tot je te nemen, in je eigen tempo!

Ook klassikale trainingen

Wij vinden het erg belangrijk dat deelnemers opgedane kennis ook kunnen toepassen. Daarom zijn onze trainingen voorzien van actuele oefeningen uit de praktijk. Klassikale trainingen worden door Symbision Academy op een drietal manieren verzorgd..

Symbision Academy in 2+ minuten

SHOP VOOR TRAININGEN EN BOEKEN
[product_category per_page="16" orderby="menu_order" columns="4" category=""]

ONZE VISIE, JOUW RESULTAAT

Een vak leer je niet alleen uit een boek of in een klaslokaal. Je leert het vooral door te doen en te leren van je fouten en ervaringen. Daarom zet Symbision Academy meerdere middelen in om mensen het vak van project- programma- of portfoliomanagement te leren.

Afhankelijk van de gekozen training, kan je een combinatie tegenkomen van examentrainers, apps, boeken, simulaties, praktijkvoorbeelden, zelfstudies, coaching (ook op locatie) en een veilige omgeving waarin mensen hun ervaringen kunnen delen en opdoen.

Jannis de Visser

Jannis de Visser

Project Manager, ASML

“Mijn training bij Symbision Academy bleek niet alleen rijk aan theoretische kennis, maar vooral ook veel praktisch inzicht te bieden. Het heeft me beter voorbereid op de praktijk dan ik vooraf had verwacht.”

Info over..

  • Training op maat?
  • Training bij jou op locatie?
  • Liever op een van onze locaties?
  • Projecten voortaan beter doen?
  • Bestaand project redden?

We staan je graag te woord en onze koffie smaakt uitstekend!

Tijden

09:00 / 18:00

Bel

+31 (0)85 489 43 43

Bezoek

Maanlander 47
3824 MN Amersfoort

CONTACT