+31 (0)85 489 43 43 [email protected]

PRINCE2® Foundation – Online zelfstudie (info)

Je kan het zelf

De online PRINCE2® Foundation zelfstudie is een uitkomst voor iedereen die zich wil verdiepen in de PRINCE2 projectmanagement methode, maar geen klassikale training wil volgen. De PRINCE2 Foundation Zelfstudie is volledig geaccrediteerd door APMG en voldoet daarmee aan de strenge internationale kwaliteitseisen. Na het doorlopen van de Zelfstudie ben je optimaal voorbereid voor het PRINCE2 Foundation examen.

PRINCE2 APMG ATO Logo

Trainingen – Consultancy – Boeken

INHOUD

Z

Eigen tempo

Met de online PRINCE2 Foundation zelfstudie is het mogelijk om in je eigen tempo flexibel te studeren. Onze uitgebreide zelfstudie bevat ook de populaire ExamTrainer en maakt het mogelijk om de opgedane kennis direct te toetsen en zo nog efficiënter te studeren.

De zelfstudie houdt exact bij wat je al hebt gedaan en hoe goed jij op de controle vragen hebt gescoord.

Z

Certificaat behalen

In de PRINCE2 Foundation zelfstudie beschik je daarnaast over de online versie van het boek ‘PRINCE2 Compact’ (A. Van den Akker, ISBN 978-90-806968-2-2). Dit boek geeft een samenvatting van de volledige PRINCE2 methode, en is daarmee bijzonder nuttig als voorbereiding op het PRINCE2 Foundation Examen, waarmee je het internationaal erkende PRINCE2 Foundation Certificaat kunt behalen.
Z

Nog een keer!

Alle onderdelen waarop jij nog niet voldoende hebt gescoord kan je opnieuw volgen net zolang tot je de stof voldoende kent. Als je klaar bent met het studeren kan je in de ExamTrainer een examen oefenen om te kijken of je echt klaar bent voor het examen.

Z

6 maanden toegang

Jij krijgt 6 maanden toegang tot onze unieke zelfstudie. Dit zou ruimschoots voldoende moeten zijn om alle stof tot je te nemen en flink te oefenen. Mocht je echter toch nog langer gebruik willen maken van de zelfstudie is dat natuurlijk ook mogelijk. Je kan in onze Webshop een verlenging bestellen voor nog eens twee maanden.

Z

Inzicht

Met de PRINCE2 Foundation zelfstudie leer je de projectmanagementmethode PRINCE2 kennen. Deelnemers krijgen een duidelijk inzicht in de principes van de methode en de processen, thema’s, rollen en technieken. Deelnemers kunnen, als ze dat willen, de training afsluiten met het PRINCE2 Foundation Examen voor het internationaal erkende PRINCE2 Foundation Certificaat.

PRINCE2® in 100 seconden

ONZE VISIE, JOUW RESULTAAT

Een vak leer je niet alleen uit een boek of in een klaslokaal. Je leert het vooral door te doen en te leren van je fouten en ervaringen. Daarom zet Symbision Academy meerdere middelen in om mensen het vak van project- programma- of portfoliomanagement te leren.

Afhankelijk van de gekozen training, kan je een combinatie tegenkomen van examentrainers, apps, boeken, simulaties, praktijkvoorbeelden, zelfstudies, coaching (ook op locatie) en een veilige omgeving waarin mensen hun ervaringen kunnen delen en opdoen.

DOELGROEP & RESULAAT

Z

Examtrainer

Daarnaast wordt de training ondersteund door onze online ExamTrainer waarin alle relevante onderwerpen worden behandeld. Door de combinatie van online theorie training en klassikale praktijk toepassing, gaat deze training dieper en breder in op de toepassing van de methodiek dan vergelijkbare trainingen.

Z

In de praktijk

Met de online ExamTrainer ben je in staat om zelf de diepgang van de studie te bepalen. Je zal hiermee een kennisniveau bereiken dat verder en dieper gaat dan nodig voor het Examen. Dit zorgt ervoor dat je ook op de praktijk goed voorbereid zal zijn.

Doelgroep

Of je nu projectmedewerker, projectleider of (aanstaand) projectmanager bent, de Prince2 Foundation zelfstudie is bedoeld voor iedereen die zich wil verdiepen in de PRINCE2 methode, zonder klassikale bijeenkomsten bij te wonen. Specifieke ervaring als projectmanager is niet noodzakelijk.

Resultaat

 

  • Kennis van projectmatig werken en projectmanagement.
  • Kennis van de PRINCE2 methodiek.
  • Basisvaardigheid in het toepassen van PRINCE2.
  • Eventueel, het PRINCE2 Foundation Certificaat.

PRINCE2® TRAININGEN EN BOEKEN

[product_category per_page="8" orderby="menu_order" columns="4" category=""]
Jannis de Visser

Jannis de Visser

Project Manager, ASML

“Mijn training bij Symbision Academy bleek niet alleen rijk aan theoretische kennis, maar vooral ook veel praktisch inzicht te bieden. Het heeft me beter voorbereid op de praktijk dan ik vooraf had verwacht.”

Info over..

  • Training op maat?
  • Training bij jou op locatie?
  • Liever op een van onze locaties?
  • Projecten voortaan beter doen?
  • Bestaand project redden?

We staan je graag te woord en onze koffie smaakt uitstekend!

Tijden

09:00 / 18:00

Bel

+31 (0)85 489 43 43

Bezoek

Maanlander 47
3824 MN Amersfoort

CONTACT