+31 (0)85 489 43 43 [email protected]

Wie, wat en hoe

Missie

Bij Symbision Academy werken we met plezier en energie aan het ontwikkelen van mensen en organisaties op het gebied van veranderen. Onze gezamenlijke inspanningen leiden tot inzicht en beter functioneren van project-, programma- & portfolio management. Wij doen dit vanuit onze opgedane vakkennis en ervaring.

Strategie

Op het gebied van project-, programma- en portfoliomanagement kiezen wij niet voor een specifieke methode.

Wij ondersteunen alle bekende methoden uit de markt zodat wij onze klanten de methode kunnen bieden die het best bij hun organisatie past.

OVER ONS

Wie wij zijn

Sinds 2006 ondersteunen wij organisaties met het verbeteren van project-, programma- en portfoliomanagement. Dit doen wij door trainingen op maat aan te bieden aan onze klanten zodat zij daar het maximale rendement uit kunnen halen. Op het gebied van project-, programma- en portfoliomanagement kiezen wij niet voor een specifieke methode, maar ondersteunen wij alle bekende methoden uit de markt zodat wij onze klanten de methode kunnen bieden die het best bij hun organisatie past.

Symbision Academy in 2+ minuten

Klassikale trainingen

Wij vinden het erg belangrijk dat deelnemers opgedane kennis ook kunnen toepassen. Daarom zijn onze trainingen voorzien van actuele oefeningen uit de praktijk. Klassikale trainingen worden door Symbision Academy op een drietal manieren verzorgd:

Online studies (CBT)

Alle zelfstudies van Symbision Academy voldoen aan de hoogste internationale normen en zijn geaccrediteerd door exameninstituten zoals APMG en IPMA. Onze zelfstudie zijn opgebouwd uit een theorie module waarin de theorie wordt uitgelegd aan de hand van tekst, video’s, presentaties en voorbeelden.

Simulaties & Games

Een vak leer je niet uit een boek maar door het te doen! Dit is de gedachtegang achter onze simulaties en games. Wij bieden deelnemers een veilige omgeving om fouten te maken en hiervan te leren. Tijdens onze simulaties & games is er voldoende tijd om plezier met elkaar te maken en kan het ook goed gebruikt worden als team-building. Symbision Academy maakt onderscheid in simulaties & games:

Coaching & Intervisie

Coaching door Symbision Academy staat voor het begeleiden van teams of individuen binnen organisaties op het gebied van..

project-,
programma en
portfoliomanagement.

Doel is om jouw aanwezige talenten verder te ontwikkelen of nieuwe vaardigheden aan te leren.

Examens

Er zijn verschillende manieren om examen te kunnen doen waarmee een internationaal erkend certificaat behaald kan worden. Het certificaat gebruik je om jouw kennis aantonen. Je kan na de meeste trainingen op twee manieren examen afleggen: schriftelijk (op locatie) en online. Beide manieren hebben hun eigen voordelen.

Trainer, consultant én auteur

Dat zijn de drie primaire rollen die een zogeheten ‘thought leader’ bij Symbision Academy vervuld. Als trainer delen zij hun kennis, als consultant houden zij doorlopend hun praktijkervaring op pijl en als auteur delen zij kun kennis met de wereld. Deze unieke combinatie van vaardigheden zorgen ervoor dat wij jou ook écht resultaat laten behalen.

ONZE VISIE, JOUW RESULTAAT

Een vak leer je niet alleen uit een boek of in een klaslokaal. Je leert het vooral door te doen en te leren van je fouten en ervaringen. Daarom zet Symbision Academy meerdere middelen in om mensen het vak van project- programma- of portfoliomanagement te leren.

Afhankelijk van de gekozen training, kan je een combinatie tegenkomen van examentrainers, apps, boeken, simulaties, praktijkvoorbeelden, zelfstudies, coaching (ook op locatie) en een veilige omgeving waarin mensen hun ervaringen kunnen delen en opdoen.

DRIJVENDE KRACHTEN

Jeroen Ykema

Directeur

Ik help mensen met hun persoonlijke ontwikkeling zodat zij in staat zijn hun doelen te realiseren. Dit doe ik door middel van coaching & training. Kenmerkend voor mijn aanpak is dat ik echt luister en met concrete ideeën mensen verder help. Hierdoor draag ik ook bij aan het resultaat van organisaties.

Jacqueline Riphagen

Operational Support

Ik help klanten vanaf het eerste contact tot aan hun certificaat, door goed te kijken naar het resultaat dat zij willen bereiken. Hierbij ga ik doelgericht, daad bij woord, punctueel en vooral eerlijk te werk, zodat zij verder komen met wat voor hen écht van belang is. Het gehele proces van onze klanten leid ik in goede banen en streef daarbij altijd naar de hoogst haalbare tevredenheidsfactor.

Evelien Top

Projectmanager en trainer

Voor klanten vraagstukken rondom project-, programma- en portfoliomanagement oplossen, dat is mijn uitdaging én mijn kracht. Ik ga er daarbij vanuit dat elk probleem op te lossen is. De oplossing vind ik door mijn eigen jarenlange praktijkervaring te koppelen aan een uitgebreid netwerk. Noem me maar een matchmaker!

BLADER DOOR ONZE TRAININGEN EN BOEKEN

[featured_products per_page="4" orderby="menu_order" columns="4" category=""]
Jannis de Visser

Jannis de Visser

Project Manager, ASML

“Mijn training bij Symbision Academy bleek niet alleen rijk aan theoretische kennis, maar vooral ook veel praktisch inzicht te bieden. Het heeft me beter voorbereid op de praktijk dan ik vooraf had verwacht.”

Info over..

  • Training op maat?
  • Training bij jou op locatie?
  • Liever op een van onze locaties?
  • Projecten voortaan beter doen?
  • Bestaand project redden?

We staan je graag te woord en onze koffie smaakt uitstekend!

Tijden

09:00 / 18:00

Bel

+31 (0)85 489 43 43

Bezoek

Maanlander 47
3824 MN Amersfoort

CONTACT