+31 (0)85 489 43 43 [email protected]

Simulaties & Games

Veilig en plezierig
Een vak leer je niet uit een boek maar door het te doen! Dit is de gedachtegang achter onze simulaties en games. Wij bieden deelnemers een veilige omgeving om fouten te maken en hiervan te leren. Tijdens onze simulaties & games is er voldoende tijd om plezier met elkaar te maken en kan het ook goed gebruikt worden als team-building. Symbision Academy maakt onderscheid in simulaties & games..
Vraag om de mogelijkheden!

Trainingen – Consultancy – Boeken

 

  • Klassikaal, online of beide
  • Bij jou, bij ons of beide
  • Volledig op maat
INHOUD
Simulaties 1/2
Symbision Academy biedt simulaties aan om deelnemers niet alleen de theorie tot zich te laten nemen maar ook te laten oefenen met het in praktijk brengen van die theorie. Onze simulaties werken aan de hand van een (fictieve) case die het scenario schets voor het project of programma. Gedurende de simulatie zal de deelnemer, in groepsverband, de rol van project of programmamanager op zich nemen.
Simulaties 2/2

Alle andere benodigde rollen zullen worden gespeeld door de acteurs en/of de trainer. Onze simulaties zijn zo opgezet dat alle keuzes die de deelnemers maken gedurende de simulatie kunnen worden ondersteund. Hierdoor krijg je een zo realistisch mogelijke ervaring. Gedurende de simulatie zal de trainer regelmatig feedback geven zodat de deelnemers voortdurend leren van hetgeen zij doen. Simulaties duren vaak 1 tot meerdere dagen.

Games
“Serious Games” zijn interactieve workshops waarin een team van deelnemers een uitdagend issue tot een goed einde moeten brengen. Deelnemers dienen met elkaar af te spreken hoe ze als team te werk zullen gaan. De game wordt door een trainer begeleid en deze zal de deelnemers ondersteuning bieden indien nodig. Ook zal de trainer regelmatig reflecteren op de gang van zaken zodat deelnemers hiervan kunnen leren. Games duren vaak een halve tot een hele dag.
Symbision Academy in 2+ minuten
SHOP VOOR TRAININGEN EN BOEKEN
[product_category per_page="8" orderby="menu_order" columns="4" category=""]

ONZE VISIE, JOUW RESULTAAT

Een vak leer je niet alleen uit een boek of in een klaslokaal. Je leert het vooral door te doen en te leren van je fouten en ervaringen. Daarom zet Symbision Academy meerdere middelen in om mensen het vak van project- programma- of portfoliomanagement te leren.

Afhankelijk van de gekozen training, kan je een combinatie tegenkomen van examentrainers, apps, boeken, simulaties, praktijkvoorbeelden, zelfstudies, coaching (ook op locatie) en een veilige omgeving waarin mensen hun ervaringen kunnen delen en opdoen.

Jannis de Visser

Jannis de Visser

Project Manager, ASML

“Mijn training bij Symbision Academy bleek niet alleen rijk aan theoretische kennis, maar vooral ook veel praktisch inzicht te bieden. Het heeft me beter voorbereid op de praktijk dan ik vooraf had verwacht.”

Info over..

  • Training op maat?
  • Training bij jou op locatie?
  • Liever op een van onze locaties?
  • Projecten voortaan beter doen?
  • Bestaand project redden?

We staan je graag te woord en onze koffie smaakt uitstekend!

Tijden

09:00 / 18:00

Bel

+31 (0)85 489 43 43

Bezoek

Maanlander 47
3824 MN Amersfoort

CONTACT