+31 (0)85 489 43 43 [email protected]

Persoonlijk leiderschap (info)

Energie en plezier

Leiderschap nemen over je eigen ontwikkeling is de basis om als sterk persoon, individu dat te doen waar jij zelf de meeste energie en plezier van krijgt, rekening houdend met je talenten.

Vraag om de mogelijkheden!

Trainingen – Consultancy – Boeken

 • Klassikaal, online of beide
 • Bij jou, bij ons of beide
 • Volledig op maat

INHOUD

Zelfbewustwording

Persoonlijk Leiderschap is een proces van zelfbewustwording en in de kern gaat het over…

 • Wie ben ik?
 • Wat wil ik?
 • Wat doe ik?

De essentie

Tijdens het Persoonlijk Leiderschapsprogramma leer en ervaar je samen met de andere deelnemers wat de essentie is van Persoonlijk Leiderschap. Het zorgt voor beweging, verandering en groei als het gaat om je eigen persoonlijke ontwikkeling.

Vier fases

Tijdens de trainingsdagen worden de vier ontwikkelingsfases doorlopen. Het is een uniek programma wat op de specifieke behoeftes en vragen van de groep deelnemers wordt afgestemd. Vanuit diverse theoretische invalshoeken en vooral praktijkgerichte oefeningen ervaar je als deelnemer verandering en groei in je eigen persoonlijke ontwikkeling.

Het is een reis

Persoonlijk Leiderschap is als een reis. Het gaat om wat je mee maakt tijdens deze reis, welke ervaringen doe je op, wat laat je achter, wat heb je geleerd en wat is je (eind)bestemming.

6 trainingsdagen

Het Persoonlijk Leiderschapsprogramma bevat 6 trainingsdagen verspreid over een periode van drie maanden om hiermee de gewenste persoonlijke ontwikkeling te realiseren. De deelnemers zullen tijdens dit intensieve programma werken aan hun eigen persoonlijke vraagstukken en thema’s.

Persoonlijke leerdoelen

De trainer heeft, voorafgaand aan de eerste training, met iedere deelnemer een telefonische intake om hiermee de persoonlijke leerdoelen en behoeftes af te stemmen. Investeren in je eigen persoonlijke ontwikkeling vraagt namelijk om een intrinsieke motivatie en is een doorgaand proces van leren over jezelf en anderen.

Groepsthema’s

De persoonlijk leiderschapstrainer zal stil staan bij wat nodig is in deze “levend lerende” groep. Vanuit zijn eigen praktijkervaring als coach en trainer, kennis en achtergrond (o.a. NLP, S.A.R. Methode en Systemisch werken) zullen de 4 ontwikkelingsfases worden doorlopen.

In deze trainingen worden zowel persoonlijke als groep thema’s behandeld. Samen leren is de basis van deze trainingen om de gewenste persoonlijke ontwikkeling te realiseren. De theorie zal waar nodig worden besproken om de vertaalslag naar het doen in de praktijk te maken.

Doelgroep

Deelnemers aan dit programma zijn projectleiders, leidinggevenden en medewerkers die behoefte hebben aan persoonlijke ontwikkeling om:

 • De eigen stijl van communiceren beter af te stemmen op anderen.
 • Nieuwe energie te ervaren, door duidelijk te hebben wie ze zijn, wat ze kunnen en wat ze willen.
 • Vanuit inzichten van anderen te leren en te ontwikkelen.
 • Een nieuwe persoonlijke uitdaging aan te gaan.
 • Meer balans te ervaren tussen denken en voelen.
 • Invulling te geven aan hun eigen visie op persoonlijk leiderschap.

Wij willen niets liever dan dat jij resultaat behaald.

Resultaat

Na het deelnemen aan ons Persoonlijk Leiderschapsprogramma heb je ervaren waar je vandaan kwam en nu staat als het gaat om je persoonlijke ontwikkeling. Je hebt een verrijkend inzicht gekregen in wie je bent, wat je wilt en wat je doet.

Je bent in beweging gekomen en hebt een verandering doorgemaakt. Maar bovenal heb je een volgende stap gezet in je eigen Persoonlijk Leiderschap.

SHOP VOOR TRAININGEN EN BOEKEN

[product_category per_page="8" orderby="menu_order" columns="4" category=""]

ONZE VISIE, JOUW RESULTAAT

Een vak leer je niet alleen uit een boek of in een klaslokaal. Je leert het vooral door te doen en te leren van je fouten en ervaringen. Daarom zet Symbision Academy meerdere middelen in om mensen het vak van project- programma- of portfoliomanagement te leren.

Afhankelijk van de gekozen training, kan je een combinatie tegenkomen van examentrainers, apps, boeken, simulaties, praktijkvoorbeelden, zelfstudies, coaching (ook op locatie) en een veilige omgeving waarin mensen hun ervaringen kunnen delen en opdoen.

Jannis de Visser

Jannis de Visser

Project Manager, ASML

“Mijn training bij Symbision Academy bleek niet alleen rijk aan theoretische kennis, maar vooral ook veel praktisch inzicht te bieden. Het heeft me beter voorbereid op de praktijk dan ik vooraf had verwacht.”

Info over..

 • Training op maat?
 • Training bij jou op locatie?
 • Liever op een van onze locaties?
 • Projecten voortaan beter doen?
 • Bestaand project redden?

We staan je graag te woord en onze koffie smaakt uitstekend!

Tijden

09:00 / 18:00

Bel

+31 (0)85 489 43 43

Bezoek

Maanlander 47
3824 MN Amersfoort

CONTACT